KATEGORIER

udvalg af mixebakker

udvalg af vaporizer

udvalg af terpenes

udvalg af smellproof bags

udvalg af stash safe

Det finder du i vores headshop

Vi har alt hvad hjertet begærer, når det kommer til udstyr til rygning. Det gælder både almindelige cigaretter og til andet tobak. Vores store udvalg betyder, at du ikke behøver at gøre dine indkøb flere forskellige steder, i stedet kan du handle alt hos os. Vores priser er nogle af de absolut billigste i norden, og kvaliteten er høj. Vi kan selv stå inde for alle vores produkter, og har testet dem alle, og ved derfor at standarden er helt i top. 

Dette finder du blandt andet i vores head-shop:

Askebægre

Joint hylstre

Hemmelige skjulere

Stash bokse

Cones

Bonger i forskellige materialer

Vaporizer

Testere

Zip bags

Piber

Chillumer

Vægte

Grindere

Filter tips

Og dette er bare en lille del af vores udvalg. Du finder let ud af, hvad du mangler ved at klikke ind i de forskellige kategorier.

Ud over vores online webshop, så har vi også en fysisk butik, hvis du vil ind og have en snak omkring nogle produkter eller har andre spørgsmål. Vi står altid klar til at servicere dig. Hvis du ikke har muligheden for at komme forbi vores butik, så kan du altid kontakte os via mail eller telefon og så hjælper vi dig her i stedet.

Specialister i cones

Du finder selvfølgelig cones i vores headshop. Skal du ryge en joint, så slipper du for al besværet ved selv at rulle den, når du bruger cones. En cone er nemlig en færdigrullede joint. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om hverken jointpapir og filter tips. Du sparer dermed både tid og penge, ved at købe de færdigrullede cones. Nogen holder dog af selve det håndværk, der ligger bag at kunne rulle en god stram joint selv. Alt efter om du har tid eller lyst, så kan du jo rulle selv nogle gange og andre gange vælge de færdigrullede cones.

Vores cones får du i mange forskellige udgaver. Den perfekte cone er i en perfekt konisk form, og falder ikke fra hinanden, når du ryger den. Du kan vælge at lave din egen joint, men du kan også vælge den lidt lettere løsning, nemlig at købe cones.

Du kan både få dem i forholdsvis små størrelser, hvis du bare skal ryge en enkelt selv, og så findes de i større antal og i større størrelser. Skal du nyde en joint sammen med nogen venner til en fest eller til en hyggelig aften, så er det oplagt at købe enten flere cones i en almindelig størrelse eller købe nogle af vores cones i en stor størrelse.  Så kan du og vennerne let dele en joint uden af skulle lave en ny hele tiden. Vi har både regelmæssige standard størrelser, King-size, super og giga størrelser.

Jware cones finder du i vores head shop

Vi er især stolte af vores egne cones – nemlig Jware cones. De sælges flere steder i norden og ved mere end 50 forskellige forhandlere, og de er utrolig populære. De findes i mange forskellige størrelser og i forskellige materialer. De sikrer, at du får en god rygeoplevelse hver gang.

Er der forskel de forskellige cones?

Ja, der er stor forskel. Der er forskel i hvordan de er rullet, hvordan de er limet sammen og så kan de have forskellig smag. Det gælder om at finde netop de cones, som du synes er bedst. Oftest er det dog sådan, at man prøver lidt forskelligt. Ens humør kan også afgøre hvilke cones man ønsker at bruge den pågældende dag. Derfor har vi vores head shop lidt af hvert.

Nogle cones er lavet i ublegede neutralt papir og andre i rispapir. Men fælles for dem alle er, at de er klar til, at du selv fylder dit mix i dem, og så er du klar til at ryge.  

Sådan ruller du din joint med en cone

Put din mix i din færdigrullede cone

Fold toppen af din cone, så du ikke risikerer at din mix ryger ud

Ryg!

Så enkelt er det faktisk at lave en god joint, når du bruger cones. Netop derfor er de også så populære, når det skal gå lidt hurtigt. Når du er blevet mere erfaren, kan du øve dig i at lave dine egne cones ud af joint papir og filter tips.

Cigaret papir til dine hjemmerullede cigaretter

Har du en passion for at rulle dine egne smøger eller vil du bare gerne spare penge på dit cigaret forbrug, så er det oplagt at købe cigaret papir, tobak og sin rullemaskine her. Vi har både elektroniske og manuelle rullemaskiner. Om du er til det ene eller det andet er klart en smagssag. Der kan dog være noget hyggeligt og lidt nostalgisk over at håndrulle sine cigaretter, men skal man rulle mange kan det være rart med en elektronisk.

Vi har også et bredt udvalg af filter papir til hjemmerullede cigaretter. Vi har både med og uden filter og med og uden menthol. Derudover finder du naturligvis også tobak til dine hjemmerullede cigaretter her.  Vi har alle de populære mærker og i forskellige blends.

Fliter tips til dine hjemmerullede joints

Filter tips er en naturlig del af enhver headshop, og naturligvis også vores. Du finder et stort udvalg af filtertips. Ruller du selv dine joints, så er det en god idé at bruge filter tips. På den måde undgår du at tobakken falder ned i munden og den bliver dermed også holdt mere på plads i den koniske form. Ønsker du at rulle den perfekte joint, så bliver det så meget lettere med filtertips. De findes i mange forskellige varianter. Vi har dem både med og uden perforering og i forskellige længder og former og med og uden pre-cut, der er den nederste fold.