J-WARE SCANDINAVIA ER EN 100% DANSKEJET VIRKSOMHED MED FORRETNING OG LAGER I TAASTRUP, VEST FOR KØBENHAVN.
VI SPECIALISERER OS I ALLE FORMER FOR RYGEARTIKLER OG TOBAKSTILBEHØR.
RULLEPAPIR – FILTRE – CONES – LIGHTERE – VAND- OG ANDRE PIBER OG MEGET MERE…!

 MARKEDETS BEDSTE OG MEST ALSIDIGE KVALITETSPRODUKTER
 AT DU KAN HANDLE 24/7
 HURTIG LEVERING
 PROFESSIONEL SERVICE. VI KAN ALTID KONTAKTES PR. TELEFON, MAIL OG I VORES FORRETNING

J-ware

Handler du hos os ved J-ware, så får du de absolut bedste produkter til de bedste priser.

I vores headshop kan du købe alt hvad du har brug for, når du skal ryge. Vi forhandler naturligvis vores eget kendte og populære mærke J-ware, som du måske allerede kender.

Vores cones af samme mærke er utrolig populært, og vi har noget for enhver smag. Det skal nemlig være let og problemløst at ryge. Det gælder både om det almindelige cigaretter eller andet tobak.

Vi har alt hvad du skal bruge af cones, jointpapir, cigarethylstre, grinders, bonger og bonghoveder – altså alt hvad du har brug for, når du skal ryge.

Vi har over 14 års erfaring, og har også en fysisk butik liggende i Taastrup. Vi står altid klar til at give dig den bedste service. Med vores lange erfaring og høje standarder, får du altid de bedste varer. Har du nogle spørgsmål, så kontakt os endelig.

 

Jware Cones

Et af de produkter som vi sælger flest af, her på jware, er vores cones fra vores eget mærke. Ved du ikke hvad cones er, så kan vi fortælle dig, at det er et færdigrullede jointpapir. Kan du ikke selv rulle dine egne joints eller har du hverken tid eller lyst, så er det oplagt at bruge cones. De giver dig den perfekte joint hver eneste gang. Den koniske form og måden som de er limet på i siden sikrer, at du hverken smager lim eller at de går op, imens du sidder, og hygger dig med at ryge.

Vores egne cones fra J-ware, er desuden håndrullede, hvilket kan både ses og smages, når de ryges. Håndværket der er lagt i, er ikke til at fornægte. Et af vores mest solgte produkter er derfor vores king-size 100 pack. De er lavet i rispapir, de er ikke bleget og så har de en længde på 109 mm, hvor filteret er på 25 mm. Der er 100 stk. i en kasse, hvilket gør dem utrolig billige stk. vis.

Hvordan ruller man en joint med cones

Det bliver ikke lettere at ryge en joint, når du bruger cones. De kommer færdigrullede og mangler faktisk bare din egen mix. Følg disse få trin og du er klar til at nyde en joint:

  1. Find de cones der passer dig bedst
  2. Blend og færdiggør din egen mix i den mængde og sammensætning som du bedst kan lide – det er faktisk det eneste reelle arbejde, når du bruger de færdigrullede cones
  3. Put din mix i din cone
  4. Fold den øverste kant så dit mix ikke flyver ud, når du ryger
  5. Tænd
  6. Ryg

Så let er det at bruge cones. Det kan også være at du synes at det er hyggeligt at rulle dine egen joints. Og mange af vores kunder fortæller, at tilfredsstillelsen ved at rulle selv er næsten lige så stor som at ryge. Det kræver blot en masse træning, for at blive god til at rulle. Vil du prøve et af vores andre populære mærker, så kast dig ud i smokers choice, der også laver rigtig gode cones.

Brug en god grinder til dit tørrede plantemateriale

Uanset hvad du skal ryge og på hvilket apparat, om det er en bong i en joint eller noget tredje, så har du brug for at bearbejde dit materiale. Her er det oplagt at bruge en god grinder. Med en grinder eller en kværn, findeler du dit plantemateriale og dermed sikrer du, at fordelingen bliver bedst. Bruger du en grinder, så er du fri for at få beskidte fingre, hvis du tidligere har været vant til at rive det fra hinanden, skære det eller klippe det. Du undgår desuden også at det støver og meget af dit værdifulde materiale forsvinder. De fleste at vores grinders har derfor et opsamlingskammer. Når du bruger din grinder, så ryger resterne i dit opsamlingskammer, og du har derfor din ryst til næste gang, du skal ryge. Nogle typer af grindere kan også findele en fast klump. Det kræver, at den er lavet i et holdbart materiale. Vi anbefaler derfor ikke at bruge én i træ. Det er også vigtigt at huske at rengøre sin grinder fra gang til gang. Det er især vigtigt, hvis du bruger den til både tørt og fast materiale.

Opbevaring til dit materiale

Alle de produkter som vi sælger i vores headshop, er nogen som du får brug for, hvis du er seriøs omkring din rygning. Uanset hvilken form for tobak du bruger, så skal du bruge ordentlige produkter, hvis du vil have den bedste rygeoplevelse. Med over 14 år i branchen ved vi, hvad vi snakker om. Vi har en lang erfaring og den kommer til udtryk, når vi bestiller varer hjem. Vi ved hvad man har brug for, og derfor kan du stole på, at vi har det, som du skal bruge.

Om du bruger tørrede plantemateriale, faste klumper, tobak eller andre former for materialer, så er det alfa og omega, at du opbevarer det med respekt. Du bør derfor som minimum investere i noget opbevaring, hvor materialerne ikke bliver beskadiget. Vores zip bags kan bruges til et hav af forskellige ting. Du kan let opbevare madvarer i dem, eller skaffe dig de helt små poser og opbevare små ting som knapper til dit sy grej. Vi har også andre og sjove former for opbevaring, hvor du kan gemme dit stash.

Cigarethylstre, papir og rullemaskiner

Ruller du dine egne cigaretter, så har vi også både hylstre, cigaretpapir og rullemaskiner. Det eneste du så mangler, er tobak. Vi har alle former for cigaretpapir, hvis du også selv vil rulle papiret. Ellers benytter mange sig af cigarethylstre. Der er allerede filter i og de har den perfekte runde form, der giver den bedste oplevelse, når du skal ryge. Bruger du en elektronisk rullemaskine, så tager det den halve tid.

Rullemaskine til joints

Ruller du mange joints, så kan det være en god investering at bruge en rullemaskine. Præcis som dem du bruger til at rulle cigaretter med, så kan du få en langt større og mere effektiv én til at rulle dine joints på. Du skal bruges færdigrullede cones, og på ingen tid så har du et stort antal færdigrullede joints, og du kan slå dig løs.

Det er naturligvis ikke de eneste produkter vi har. Så tag et kig rundt på vores hjemmeside ved J-ware og find det du lige står og mangler. Vi står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os.