BETINGELSER

BETALING

Jware Scandinavia APS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA Electron, VISA, Mastercard, Maestro og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Jware Scandinavia APS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING

Jware Scandinavia APS leverer på alle hverdage, med ordre indgået inden kl. 12.00. Vi leverer typisk indenfor 2-4 hverdage. Op til en weekend eller helligdage kan leveringstiden blive længere.

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos leverandører til jware.dk. Bemærk, at det er muligt at afhente din ordre, på selve firma adressen. Hvis din pakke skulle blive sendt retur til os, så sender vi selvfølgelig produktet igen uden ekstra beregning, eller overføre pengene retur hvis dette ønskes.

Fragt koster henholdsvis 45 DKK med GLS og 55 DKK med PostNord.

ALDERSGRÆNSE

Forudsætningen for at kunne købe JWARE.DK-produkter og handle fra JWARE.DK og alle relaterede sider og undersider er at kunden er fyldt 18 år. Det er kundens ansvar at opgive korrekte oplysninger i forbindelse med bestillingen.

KAMPAGNER

Kampagner der til enhver tid køres af Jware Scandinavia ApS, inkluderer aldrig kategorierne Rulletobak, pibetobak og tyggetobak. Disse kategorier er udelukket fra et hvert tilbud og kampagne, selvom der står at rabatten gælder på alt eller på hele webshoppen.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Jware Scandinavia APS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til :

Jware Scandinavia APS
Baldershøj 36F

2635 Ishøj

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@jware.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her :

https://jware.dk/kontakt-os

Varens stand, når du sender den retur :

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Jware Scandinavia APS
Baldershøj 36F
2635 Ishøj

Link: https://jware.dk/kontakt-os

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@jware.dk

OPDATERET : 30/05-2022