FAQ

RULLENDE PAPIRER

Du kan opbevare dine papirer overalt, hvor det er tørt (så du kan også opbevare det i din hemmelige skuffe).

Nej, for vi vil gerne være lige så grønne som vores emballage. Derfor produceres vores papirer uden at fælde træer. Og når vi taler om grønt, så bruger vi 100% naturligt arabisk tyggegummi og papirerne bleges uden brug af klor.

Ja, vi bruger glutenfri arabergummi til limlinjen på papirerne. Vi ønsker ikke, at du skal bekymre dig om allergiske reaktioner.

At vide, at du har nok papirer, giver en problemfri dag. Det forstår vi, og derfor er vores kæmpe 10-pak fyldt til randen med pakker. Plus en på huset. Så du kan være sikker på, at du aldrig løber tør for papirer.

FILTERRØR & INJEKTORER

Hvis du rengør den med noget rengøringsmiddel efter brug, holder den meget længere.

Mascotte garanterer den høje kvalitet af sine varer, som er udviklet gennem mange års erfaring med rørfyldningsmaskine. Har du klager over kvaliteten, hører vi gerne fra dig. Hvis der opstår en defekt inden for 6 måneder efter køb og normal brug, udskifter vi Mascotte rørfyldningsmaskinen gratis. Vi sender dig en ny Mascotte rørfyldningsmaskine.

Hvis du ønsker at bruge denne garanti, kan du udfylde online garantiformular.Eller, hvis du foretrækker det, kan du sende din salgskvittering sammen med formularen til:
Mascotte International
Postbus 535
5600 AM EINDHOVEN

Gem din defekte injektor, indtil din forespørgsel er blevet behandlet; Mascotte kan bede dig om at returnere den defekte enhed til kvalitetskontrolformål og/eller som bevis.

Det er bedre at lade være. Tobakken er mere fugtig og groft. Brug speciel filterrørsinjektortobak, som er tørrere og mere fintskåret.